Φόρμα αναζήτησης

Netflix: Πότε θα προστεθούν ελληνικοί υπότιτλοι

Παρασκευή, 8. Ιανουαρίου 2016 - 12:54
Netflix: Πότε θα προστεθούν ελληνικοί υπότιτλοι - Κεντρική Εικόνα

Το Netflix, η δημοφιλέστερη υπηρεσία διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου ήρθε και στη χώρα μας με τρία διαθέσιμα προγράμματα συνδρομής στα οποία μπορούν οι Έλληνες να εγγραφούν.

Τα δυο μεγάλα θέματα, που απασχολούν όσους επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές είναι «τι γίνεται με τους ελληνικούς υπότιτλους» και «γιατί δεν βρίσκουν το House of cards».

Στο θέμα τον ελληνικών υπότιτλων η θέση του Netflix είναι ότι: «Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου θα είναι στην πρωτότυπη γλώσσα με την επιλογή ελληνικών υποτίτλων.

Θα προσθέτουμε περισσότερο περιεχόμενο στα ελληνικά όσο περνά ο καιρός, επομένως μπορείτε να αναμένετε και αυτό για το μέλλον».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Koolnews.gr ωστόσο, έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται προσλήψεις μεταφραστών οι οποίοι θα αναλάβουν τη συγκεκριμένη δουλειά, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμοι και οι ελληνικοί υπότιτλοι.

Όσο για το «House of cards» το Netflix απαντάει επίσημα ότι δεν είχε διαπραγματευτεί την παγκόσμια διάθεσή του με αποτέλεσμα να προβάλλεται από άλλες πλατφόρμες, πράγμα που δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα:

Deutsche Welle: Κίνδυνος αναζωπύρωσης της ευρωκρίσης - Κεντρική Εικόνα
Την ώρα που στην Ιταλία ένα ενδεχόμενο «όχι» των πολιτών στη συνταγματική αναθεώρηση απειλεί να βυθίσει τη χώρα σε μια νέα πολιτική κρίση, η πιστοληπτική ικανότητα της Πορτογαλίας...
Έξαλλη η Σπυροπούλου με τον Σταματόπουλο: «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που κάνεις» - Κεντρική Εικόνα
Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως φαίνεται, καθώς μία ατάκα του στενού συνεργάτη της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου», Παύλου Σαταματόπουλου, ήταν...
Οι απίστευτες ατάκες του νέου υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Τζέιμς Μάτις - Κεντρική Εικόνα
Έναν απόστρατο στρατηγό των πεζοναυτών, τον Τζέιμς «Λυσσασμένο Σκύλο» Μάτις, επέλεξε ο Τραμπ για να είναι ο επικεφαλής των ισχυρότερων ένοπλων δυνάμεων στο κόσμο, ως επικεφαλής...

Best of internet