Φόρμα αναζήτησης

Netflix: Πότε θα προστεθούν ελληνικοί υπότιτλοι

Παρασκευή, 8. Ιανουαρίου 2016 - 12:54
Netflix: Πότε θα προστεθούν ελληνικοί υπότιτλοι - Κεντρική Εικόνα

Το Netflix, η δημοφιλέστερη υπηρεσία διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου ήρθε και στη χώρα μας με τρία διαθέσιμα προγράμματα συνδρομής στα οποία μπορούν οι Έλληνες να εγγραφούν.

Τα δυο μεγάλα θέματα, που απασχολούν όσους επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές είναι «τι γίνεται με τους ελληνικούς υπότιτλους» και «γιατί δεν βρίσκουν το House of cards».

Στο θέμα τον ελληνικών υπότιτλων η θέση του Netflix είναι ότι: «Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου θα είναι στην πρωτότυπη γλώσσα με την επιλογή ελληνικών υποτίτλων.

Θα προσθέτουμε περισσότερο περιεχόμενο στα ελληνικά όσο περνά ο καιρός, επομένως μπορείτε να αναμένετε και αυτό για το μέλλον».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Koolnews.gr ωστόσο, έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται προσλήψεις μεταφραστών οι οποίοι θα αναλάβουν τη συγκεκριμένη δουλειά, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμοι και οι ελληνικοί υπότιτλοι.

Όσο για το «House of cards» το Netflix απαντάει επίσημα ότι δεν είχε διαπραγματευτεί την παγκόσμια διάθεσή του με αποτέλεσμα να προβάλλεται από άλλες πλατφόρμες, πράγμα που δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα:

Σημίτης: Η εκπαίδευση στην Ελλάδα πάσχει από βαρύ γραφειοκρατικό συγκεντρωτισμό - Κεντρική Εικόνα
Την επιτακτική ανάγκη η ανάκαμψη της χώρας και η ανάπτυξη της οικονομίας να βασιστούν στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας...
Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τη «Μπλε Φάλαινα» - Κεντρική Εικόνα
Την κινητοποίηση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκάλεσε το παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα» που πείθει παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο, να αυτοκτονήσουν και παρ’ ολίγο...
Οι «The Carrot Tards» μας εξηγούν γιατί επέλεξαν να γίνουν Vloggers - Κεντρική Εικόνα
Το τελευταίο καιρό ακούμε πολύ συχνά τη λέξη «vlogger». Αν και μερικοί από εσάς ενδέχεται να είστε εξοικειωμένοι με αυτόν τον όρο, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν την...

Best of internet