Φόρμα αναζήτησης

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Γιοτ από την Porsche με τιμή… 11,9 εκατ. ευρώ

Παρασκευή, 19. Μαΐου 2017 - 19:30
Γιοτ από την Porsche με τιμή… 11,9 εκατ. ευρώ - Κεντρική Εικόνα

Η Dynamiq σε συνεργασία με το Studio F.A. Porsche παρουσιάζουν το δικό τους γιοτ, με την τελευταία να ανήκει στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Επιλέγοντας το GTT 115 από τον online configurator ανέρχεται σε μια βασική τιμή των 11.900.000 ευρώ. Δεν είναι τυπογραφικό λάθος, αλλά αυτό που είναι πραγματικά… διασκεδαστικό είναι οι τιμές που αναγράφονται στα “αξεσουάρ” του προαιρετικού καταλόγου.

Για παράδειγμα, εάν επιθυμείτε ένα μπαρ στο κατάστρωμα θα πρέπει να καταθέσετε επιπλέον 55.000 ευρώ, για μια συρόμενη πόρτα χρειάζεται 45.000 ευρώ, ενώ για μια μικρή πισίνα στο επάνω κατάστρωμα κοστίζει 27.500 ευρώ. Όσο για την επίπλωση θα πρέπει να δώσετε 315.000 ευρώ. 

Όσο για τους κινητήρες του, υπάρχουν δύο V12 κινητήρες ΜΑΝ των 1.650 ίππων έκαστος, ενώ παράλληλα λειτουργούν και ηλεκτρικοί προωθητήρες.

Αν αποφασίσετε σήμερα να αγοράσετε το GTT 115, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Αύγουστο του 2018 για να το ρίξετε στην θάλασσα και να σκίζετε τα κύματα. Υπάρχει διαθέσιμο για παραγγελία και το μεγαλύτερο (GTT 130) των 39 μέτρων, ενώ σύντομα θα λανσαριστούν και δύο πιο προσιτές εκδόσεις με τιμές που ξεκινούν από τα 7.250.000 ευρώ.

Όπως καταλαβαίνετε, οι τιμές αυτές είτε είναι τυχαίες είτε οι δύο εταιρείες βρίσκονται σε ένα πλανήτη που τα χρήματα φυτρώνουν στις γλάστρες. Αν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, μπείτε στον ιστότοπο και περιηγηθείτε.

Διαβάστε περισσότερα:

To Volkswagen up! GTI concept προκαλεί - Κεντρική Εικόνα
Η Volkswagen παρουσιάζει επίσημα το πρωτότυπο up! στην πιο γρήγορη εκδοχή με την ονομασία GTI. Γεγονός που φέρνει στη μνήμη πολλών την πρώτη γενιά Golf GTI, μιας οι μικρές...
Νέα BMW M5: Επιλέγεις με ένα κουμπί την τετρακίνηση - Κεντρική Εικόνα
H BMW ανακοίνωσε περισσότερα στοιχεία για την κορυφαία Σειρά 5. Η νέα M5 θα εφοδιάζεται με έναν 4,4 λτ. TwinPower Turbo V8 κινητήρα 600 ίππων και 700 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με...
Η κινέζικη Geely αγοράζει Lotus και Proton - Κεντρική Εικόνα
Η Geely πρόκειται να εξαγοράσει το 49,9% της Proton, καθώς και το 51% της Lotus. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει την κυριότητα, όσον αφορά στις αποφάσεις που αφορούν τη βρετανική...

Best of internet